Stanje proizvoda: kao novo.

  • posveta na prvoj stranici

 

Koliko je kratka, toliko je snažna, koliko ju je lako pročitati, toliku ju je teško zaboraviti, koliko je jednostavna, toliko je uznemirujuća, takva je ova priča o ljubavi. Jedan od onih rijetkih primjera u kojima se književnost bez straha laća vječnih tema tjerajući nas na postavljanje temeljnih pitanja: je li vrijeme jače od ljubavi, koji je trajni oblik ljepote, je li tijelo karta žudnje s ograničenim trajanjem, može li želja promijeniti stvarnost? Nostalgija, ljubav, strast, identitet… Zlatarova tajna dodiruje najdublje osjećaje na izrazito nov način. Prelijepa priča s kraja tisućljeća o nemogućnosti ljubavi.

Naslov romana poziva se na vještinu izrade dragocjenih predmeta malenim alatima. Autorica je upravo to postigla: stvorila je pravi mali dragulj… putovanje pokretano snagom žudnje… prelijepu priču o nemogućoj ljubavi koja spaja tri različita trenutka 20. stoljeća.
José Luis Charcán, La Razón

Autorica lomi pripovjedno vrijeme i iznova ga sastavlja, udvostručuje likove, stvara zagonetne vizije koje nas drže zarobljenima. Roman koji se ne može i ne želi zaboraviti.
Ramón Pedregal, Lanza

Najpotresniji, najiznimniji i najljepši ljubavni roman koji sam pročitao u životu.
F. Marías, Cope

Izniman užitak čitanja.
G. Schuhen, Frankfurter Allgemeine Zeitung

 

Zlatarova tajna | Elia Barcelo

Format 17 × 21 cm
Autor Elia Barcelo
Izdavač Fraktura
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2007
Broj stranica 107
Uvez Tvrdi

 

3,00 

Na zalihi