Sauna – užitak za tijelo i dušu: Chris Schreiber, Jerry Goldberg

Stanje proizvoda: novo. Zapakirano.

Sauna: sve više ljudi cijeni pozitivne učinke saune. Za to postoji dobar razlog: onaj tko jedanput na tjedan odlazi u saunu, očvrsnut će i ojačati svoj obrambeni i krvožilni sustav te istodobno spriječiti mnoge bolesti. I ne samo to! Sauna potiče rad hormonalnog sustava i omogućuje nam da se i tjelesno i duhovno bolje osjećamo.

Bez obzira na to jeste li o sauni čuli prvi put ili ste već pravi profesionalac u uporabi saune, ovaj će vam savjetnik pokazati kako što bolje iskoristiti zdravstvene učinke saune.

– Najvažnije upute o uporabi saune – kako najbolje iskoristili njezino blagotvorno djelovanje.
– Vrste saune.
– Sauna i sport: savršeni par za bolju radnu učinkovitost i optimalnu regeneraciju.
– Protiv starenja: kako postići blistavu ljepotu kože. Uspješno pročišćavanje tijela i mršavljenje uz pomoć saune, sokova i čajeva.
– Petodnevna kura sa saunom, posebnim napitcima i čajevima s mnogo savjeta o ljepoti i korisnim receptima.
– Sve što treba znati o gradnji saune, uključujući i mali vodič kroz materijal s informacijama o vrstama drva, peći i kamenja. Pročitajte kako ostvariti san i napraviti vlastitu saunu.

***

Chris Schreiber je studirala filozofiju, komunikacije i psihologiju i već više od deset godina radi u tiskanim i televizijskim medijima. Kao novinarka na polju medicine, wellnessa i ljepote, između ostaloga, piše za časopise ‘Cosmopolitan’, ‘Elle’, ‘Freundin’, ‘Marie Claire’ i ‘Wellfit’.

Jerry Goldberg po zanimanju je ekonomist i strukovni novinar za medicinu i psihologiju. Osim toga podučava i medijsko komuniciranje (neurolingvističko programiranje, stupanj NLP-Master) za tiskane i televizijske medije.

 

Sauna – užitak za tijelo i dušu | Chris Schreiber, Jerry Goldberg

Format 14 × 21 cm
Autor Chris Schreiber, Jerry Goldberg
Izdavač Mozaik knjiga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2009
Broj stranica 127
Uvez Meki
7,00 

Na zalihi