Put – Moj život s Paramhansom Yoganandom, Swami Kriyananda

Stanje proizvoda: vrlo dobro.

  • na nekoliko mjesta uredno podvučeno običnom olovkom

 

Put je fascinantna priča o potrazi jednog čovjeka za Istinom. Kroz prekrasnu priču o duhovnoj potrazi i osobnom razvoju J. Donalda Waltersa , poznatog i kao Swamija Kriyanande dobivamo uvid o djelovanju velikog duhovnog Učitelja Paramhanse Yoganande u Americi, kao i priču o nastanku duhovne zajednice Ananda .

J. Donald Walters (Swami Kriyananda) kazuje nam kako je kao mladić istraživao i kao lažna odbacivao mnoga obećanja koja nudi suvremeno društvo. Postupno je shvatio kako trajna sreća ne ovisi o vanjskom uspjehu, nego o produbljenju duhovne svjesnosti. Njegova ga potraga na koncu dovodi pred vrata jednog od duhovnih divova dvadesetog stoljeća, Paramhanse Yoganande (autora klasičnog remek djela Autobiografija jednog yogina). Ono što slijedi duhovna je obuka pod Yoganandinim vodstvom. Yogananda mu je pokazao jasan put do ostvarenja duhovnih ideala prakticiranjem znanosti duboke yoga meditacije.

Filozofija yoge i način života živopisno su prikazani kroz priče i iskustva života pored samospoznatog učitelja. Cijeli taj opsežan i nimalo lak proces duhovne preobrazbe nadahnuo je, konačno, Donalda Waltersa na osnivanje duhovne zajednice Ananda i širom svijeta prisutne crkve, kako bi što bolje mogao s drugima dijeliti Yoganandine principe i učenja.

Put nam nudi vrelo praktične i inspirativne mudrosti. Zaista, za one koji traže, ova knjiga ima preobražavajuću moć duhovnog klasika.

 

Put – Moj život s Paramhansom Yoganandom | Swami Kriyananda

Format 15 × 21 cm
Autor Swami Kriyananda
Izdavač Ananda Kriya Yoga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2006
Broj stranica 381
Uvez Meki
15,00 

Na zalihi