Stanje proizvoda: Zapakirano. Novo.

250 slasnih recepata kojima ćete svako jelo obogatiti povrćem

Povrće je najbliže savršenoj hrani: hrskavo je i slasno, raskošnih okusa i prekrasnih boja. I uz to je prava blagodat za zdravlje! Uz samo malo znanja i mašte, i vi ga možete učiniti najdražim gostom u svojoj prehrani. Neka vas vodi POVRĆE ZA ZDRAVLJE i VITALNOST! U ovoj ćete knjizi pronaći:

•250 recepata za jela bogata povrćem (od kojih su mnoga s mesom!) – ukusna, zabavna i tako jednostavna
•Vodič od A do Ž kroz povrće, koji će vam pomoći najbolje kupiti, pohraniti i pripremiti vaše omiljeno povrće. Također će vas upoznati i s mnogim zanimljivim novim vrstama povrća koje se pojavljuju na našim tržnicama i u prodavaonicama. I sve češće spominju u modernim kuharskim priručnicima.
•Pouzdane informacije o izvanrednim blagodatima povrća za zdravlje, uključujući i to kako može pomoći pri mršavljenju i za sprječavanje bolesti
•Mnogo korisnih savjeta o povrću: kako ga poslužiti i ukrasiti, kako ga jesti (npr. šparoge ili artičoke), kako ga začiniti – i još mnogo toga!

Bilo da samo želite svoje svakodnevne obroke učiniti malo zanimljivijima ili pak iskušati neke potpuno nove ideje, POVRĆE ZA ZDRAVLJE I VITALNOST bit će vaš savršen prijatelj!

Povrće za zdravlje i vitalnost

Format 26 × 21 cm
Autor
Izdavač Mozaik knjiga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2008
Broj stranica 350
Uvez Tvrdi
8,00 

Na zalihi