Otkrivanje životnih zakona – John Marks Templeton

Stanje proizvoda: vrlo dobro.

 

Otkrivanje životnih zakona nastavak je Knjige životnih zakona, Templeton u ovoj knjizi donosi još 200 vječnih duhovnih načela raspoređenih u 40 tjedana i izabranih s popisa od nekoliko stotina. Potječu iz raznih izvora — od Biblije preko pripovjedača poput Ezopa i znanstvenika poput Issaca Newtona do umjetnika i povjesničara. Kako sam autor u uvodu kaže, ovdje opisani zakoni s

 

Otkrivanje životnih zakona još je jedna knjiga mudrosti slavnoga američkog poslovnog čovjeka i filantropa Johna Marksa Templetona. Nakon velikog Uspjeha njegove Knjige životnih zakona, Templeton u ovoj, novoj, donosi još 200 vječnih duhovnih načela raspoređenih u 40 tjedana i izabranih s popisa od nekoliko stotina. Potječu iz raznih izvora – od Biblije preko pripovjedača poput Ezopa i znanstvenika poput Issaca Newtona do umjetnika i povjesničara. Kako sam autor u uvodu kaže, ovdje opisani zakoni su kao oruđa. Kada ih ustrajno primjenjujete, imaju moć promijeniti vaš život u korisnije i radosnije iskustvo. Čak i ako vaš život već dobro funkcionira, možda će biti bolji ako u njega ugradite mudrost s ovih stranica.

 

Sir John Marks Templeton (29. studenog 1912. – 8. srpnja 2008.) dioničar, biznismen i filantrop. Premda rođen u Americi, 1968. godine odbacuje američko državljanstvo, te preseljenjem na Bahame preuzima dvojno državljanstvo – britansko i bahamsko.

 

 

Otkrivanje životnih zakona | John Marks Templeton

Format 17 x 23 cm
Autor John Marks Templeton
Izdavač Mozaik knjiga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2003
Broj stranica 304
Uvez Tvrdi

 

10,00 

Na zalihi