Stanje proizvoda: izvrsno.

 

Majanski kalendar i transformacija svijesti predstavlja nam majanski kalendar kao duhovno pomagalo. On nam pomaže u boljem razumijevanju prirode svjesne evolucije u ljudskoj povijesti. Također nam daje konkretne korake pomoću kojih se možemo uskladiti s tim rastom prema prosvjetljenju.

Proročanski majanski kalendar nije povezan s gibanjem planetarnih tijela. On funkcionira kao metafizička mapa evolucije svijesti i bilježi tijek duhovnog vremena, pružajući tako uvid u novu znanost o vremenu.

Kalendar je povezan s devet ciklusa stvaranja. Svaki predstavlja devet razina svijesti ili devet podzemnih svjetova na majanskoj Kozmičkoj piramidi. Carl John Calleman pomoću empirijskog istraživanja pokazuje kako ta piramidalna struktura razvoja svijesti može objasniti posve različite pojmove kao što su zajedničko podrijetlo svjetskih religija i suvremene pritužbe da vrijeme prolazi sve brže. Čitatelji će saznati da se vrijeme ubrzava jer iz materijalističkog Planetarnog podzemnog svijeta prelazimo na novu i višu frekvenciju svijesti – Galaktički podzemni svijet – kako bismo se pripremili za konačnu Univerzalnu razinu svjesnog prosvjetljenja.

Rekli su o knjizi:

„Čitanje ove knjige bilo je snažno i stimulativno iskustvo. Na svakoj stranici nalaze se prodorni i snažni uvidi koji rasvjetljuju najdublje misterije ljudske povijesti i evoluciju ljudske svijesti.“ (dr. Michael E. Salla, Centar za globalni mir)

„Callemanova knjiga o majanskom kalendaru može svakog tko je pročita podići na novu razinu razumijevanja.“ (dr. José Argüelles, autor knjige „Time and Technosphere“)

O autoru: Carl Johan Calleman ima doktorat iz fizikalne biologije, radio je kao stručnjak za karcinom pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Majanski kalendar počeo je istraživati 1979. godine, a sada predaje diljem svijeta. Također je napisao knjigu „Solving the Greatest Mystery of Our Time: The Mayan Calendar“ („Rješavanje najvećeg misterija našeg vremena: majanskog kalendara“). Živi u Švedskoj.

 

Majanski kalendar i transformacija svijesti | Carl Johan Calleman

Format 14 × 21 cm
Autor Carl Johan Calleman
Izdavač Teledisk
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2008
Broj stranica 248
Uvez Meki

 

11,00 

Na zalihi