Kuharica riznica klasika – John Butler

Stanje proizvoda: dobro

Kuharica riznica – Knjiga je bogato opremljena ilustracijama u boji.

O knjizi:

Kuharica “riznica klasika” je zbirka vječnih recepata koje možete podijeliti s obitelji i prijateljima. Napisana po dobitniku brojnih medalja, kuharu i instruktoru Johnu Butleru, ova je informativna knjiga puna slasnih, praktičnih recepata sastavljenih tako da imaju u vidu današnjeg kuhara.

Bilo da učite kuhati ili želite proširiti vašu postojeću zbirku recepata, kuharica “Riznica klasika” je vrijedan priručnik koji ćete cijeniti cijeli život.

Na našem svevremenskom popisu našli su se tako rižoto, carbonara, pire krumpir, parmigiana, bolognese, slasni pohanci, riba u soli, buzara, klasičan curry, pizza i burgeri, ali i picek s mlincima te sočni biskvit i keksi. Svaki od ovih recepata sa sobom donosi male tajne koje je važno na vrijeme otkriti kako biste pripremu jela doveli do savršenstva, a jednom kada premostite sve zapreke, svi drugi recepti za jela od kojih ste do sada možda bježali, činit će se daleko jednostavnijima.

Kako bi vam rižoto baš uvijek ispao kako treba, najvažniji će biti odabir riže, dodatak sira i maslaca te miješanje. U nastavku donosimo čak tri recepta za različite vrste rižota koji bi vam mogli približiti tehniku pripreme ovog svevremenskog klasika.

Omiljeno jelo mnogih još od malih nogu relativno je jednostavno za pripremu, no i kod kuhanja pire krumpira mogle bi vas iznenaditi pogreške kojih možda do sada niste bili svjesni.

 

Kuharica riznica klasika | John Butler

Format 28 × 22 cm
Autor John Butler
Izdavač Creative publishing
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 1998
Broj stranica 399
Uvez Tvrdi
6,00 

Na zalihi