Klasične priče da se bolje spoznaš – Jorge Bucay

Stanje proizvoda: kao novo.

  • posveta

Priče da se bolje spoznaš –

Malo je autora koji poznaju terapeutsku moć priča i njihovu sposobnost da nas vode samospoznaji poput Jorgea Bucaya. Još od pamtivijeka u pričama se susrećemo s najdubljim mislima i osjećajima ljudskog roda, ali i s vrijednostima i spoznajama na kojima počiva društvo u kojem živimo. Tim dragocjenije su one koje nam se obraćaju iz davnine.

Od Odisejevih pustolovina, preko Ružnog pačića, Crvenkapice i Trnoružice, pa sve do Pinocchija i Male sirene, u Klasičnim pričama poznati argentinski psihoterapeut prepričat će nam petnaest svima znanih pripovijesti i pomoći nam da bolje razumijemo ono što i dan-danas pokreće naše djelovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema sretnijem životu.

Jezikom modernim i punim čarolije, na tragu nezaboravnog bestsellera Ispričat ću ti priču, Jorge Bucay podario nam je jedinstvena nova tumačenja klasičnih priča pretvarajući ovu knjigu u mjesto susreta najljepših bajki našega djetinjstva i mudrosti autora koji nas ne prestaje oduševljavati.

Psihoterapeut i pisac Jorge Bucay rođen je 1949. u Buenos Airesu. Živi između Argentine, Španjolske i Meksika. Širom svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija, te slavan kao uspješan pisac. Objavio je dvanaest uspješnica, među kojima “Cartas para Claudia”, “Recuentos para Demian”, “Cuentos para pensar”, “Amarse con los ojos abiertos”, “El Cochero”, “El Juego de los cuentos”, “Cuenta conmigo” koje su prodane u milijunima primjeraka, te prevedene na dvadesetak jezika.

Ljude uvijek muči ograničen broj istih problema, kaže Jorge. Vremena se mijenjaju, no i dalje patimo zbog istih stvari kao naši preci. Sve su to samo varijante istih problema, uvjeren je Jorge.

Bit problema je ista, no ipak nismo na istome mjestu kao prije sto godina, kaže pak Demián.

Klasične priče da se bolje spoznaš | Jorge Bucay

Format 22 × 15 cm
Autor Jorge Bucay
Izdavač Fraktura
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2020
Broj stranica 469
Uvez Meki
8,00 

Nema na zalihi