Stanje proizvoda: vrlo dobro.

 

Kći čuvara uspomena: Godina je 1964.  Iznenadna oluja zamela je snijegom grad Lexington u američkoj saveznoj državi Kentucky. Ceste su neprohodne i ortoped David Henry sa svojom je ženom Norom… koju su uhvatili trudovi, prisiljen ostati u svojoj klinici. Tamo će je, uz pomoć medicinske sestre Caroline, poroditi. Norah će roditi sina Paula, a nekoliko minuta kasnije i kćer Phoebe. Na Phoebe David odmah prepoznaje znakove Downova sindroma.

Suočen s bolnim sjećanjima na svoju majku koja se nikada nije oporavila od smrti teško bolesne kćeri… David donosi odluku kojom će, vjeruje, Noru poštedjeti boli.

Kim Edwards u ovom će nagrađivanom i hvaljenom romanu o obiteljskim tajnama i dvjema obiteljima ujedinjenima laži jednog muškarca, istražiti sve strane tuge i ljubavi, ali i snage koju donosi istina.

Roman “Kći čuvara uspomena” (The Memory Keeper’s Daughter) zadržao se osamdeset šest tjedana na top-listi Publishers Weeklyja i dvadeset jedan tjedan na listi najprodavanijih naslova časopisa New York Times. Do sada je preveden na petnaest jezika, a ekranizirala ga je američka televizijska mreža Lifetime Television.

 

 

Kim Edwards (1958) američka je spisateljica, autorica romana “Kći čuvara uspomena”. Roman koji se 86 tjedana zadržao na top-listi Publishers Weeklyja i 21 tjedan na listi najprodavanijih naslova časopisa New York Times.

Kći čuvara uspomena | Kim Edwards

Format 14 × 20 cm
Autor Kim Edwards
Izdavač Algoritam
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2011
Broj stranica 387
Uvez Meki
4,00 

Na zalihi