Stanje proizvoda: novo.

 

Susan Green posebna je u svakom smislu. Njezina obitelj i kolege nisu sigurni što bi mislili o njoj. Smatraju je zajedljivom, emotivno nedostupnom i pomalo čudnom. No, Susan je sasvim zadovoljna svojim životom. Vlasnica je idealnog samačkog stana u Londonu, ima posao koji odgovara njezinoj potrebi za logikom i redom te »partnerski sporazum« koji zadovoljava njezine društvene i intimne potrebe. Ali kad se iznenada suoči s gubitkom majke i nevjerojatnom činjenicom da će i sama dobiti dijete, ostvaruje se njezin najveći strah. Počinje gubiti kontrolu nad svojim životom. Činjenica da majčina oporuka neobjašnjivo ide u prilog neodgovornom bratu s kojim je u lošim odnosima, dodatno pogoršava cijelu situaciju. Dok joj se približava termin porođaja, a svijet na koji je navikla okrutno urušava, Susan iznenada pronalazi neočekivanog saveznika. Dobit će priliku upoznati pravu ljubav i naučiti voljeti samu sebe, no samo ako uspije dokučiti kako se tome nesputano prepustiti.

 

Preporuka knjižnoga kluba Reese Witherspoon

»Savršeno štivo za ljubitelje romana S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu.«

Red Magazine

»Neodoljiv roman s ekscentričnom i simpatičnom glavnom junakinjom kojoj se život neočekivano okrenuo naglavačke… Duhovito i beskrajno šarmantno!«

Kirkus Reviews

»Neobična priča o ženi čiji osamljen, ali sređen život najednom postaje neuredan i pun ljubavi.«

Booklist

»Sjajan roman s neočekivanim zapletom, u kojem ćete uživati do posljednje stranice.«

Publishers Weekly

 

Sarah Haywood studirala je pravo i radila kao odvjetnica i savjetnica za pravne poslove prije nego što je uplovila u spisateljske vode. Živi u Engleskoj sa suprugom i dvojicom sinova. Kaktus je njezin prvi roman.

 

Kaktus | Sarah Haywood

Format 17 × 22 cm
Autor Sarah Haywood
Izdavač Znanje
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2021
Broj stranica 345
Uvez Meki
11,00 

Na zalihi