Stanje proizvoda: izvrsno.

Ideje koje pokreću – Provokativna, otkrivajuća i puna iznenađenja, ova knjiga pokazuje nam vitalna načela pobjedničkih ideja i govori kako možemo primijeniti ta pravila za osmišljavanje ‘ljepljivih’ poruka.

Kada je izdana 2007. godine, ova knjiga se našla na mnogim top listama business literature (od Miami Heralda do izbora urednika Amazona), čak je 25 mjeseci bila na Business Week bestseller listi, a ušla je i na ljestvicu top 100 business knjiga svih vremena.

Zašto se neke ideje „zalijepe“ a druge ne, dovoljno je da potakne želju za čitanjem. Iako renomirana profesorska imena ponekad ne garantiraju zanimljivo štivo, to ovdje nije slučaj. Chip je profesor „Organizacijskog ponašanja“ na Stanford Graduate School of Business, a Dan stariji član Vijeća Duke Sveučilišta za promociju Socijalnog Poduzetništva.

Knjiga je čitljiva, zanimljiva i najbitnije „ljepljiva“. Ukoliko volite Malcoma Gladwella (Točka preokreta, Treptaj) ovo je svakako knjiga za vas. Dajem joj čistu peticu!

Knjiga je podijeljena u šest poglavlja koja na jednostavan i lako pamtljiv način daju objašnjenje autora zašto su neke ideje uspješnije od drugih.

Da, stručna literatura ne mora biti dosadna. A o poslu i poslovnim idejama možemo učiti iz mnogih situacija, od priče o učiteljici koja je u jednom danu svom razredu zauvijek promijenila način razmišljanja, preko znanstvenika koji je spremno riskirao svoje zdravlje da dokaže ispravnost svoje teorije.

„Ideje koje pokreću“ knjiga je koja će vas potaknuti na razmišljanje i svakako promijeniti način na koji ćete osmišljavati i komunicirati svoje vlastite ideje. Tako da one budu još uspješnije!

Ideje koje pokreću | Chip Heath, Dan Heath

Format 17 × 24 cm
Autor Clip Heath, Dan Heath
Izdavač Lider press
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2009
Broj stranica 249
Uvez Meki

 

12,00 

Na zalihi