ELEMENTI STROJEVA – Jerko Pandžić, Branko Pasanović

udžbenik s multimedijskim sadržajem za drugi razred tehničkih škola u području strojarstva i brodogradnje

 

 

Ovaj udžbenik je namijenjen učenicima tehničkih škola u području strojarstva i brodogradnje koji u programu imaju elemente strojeva s nastavom tri sata tjedno u drugom razredu. Obrađeno gradivo je u skladu s planom i programom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH. Kako se elementi strojeva predočavaju crtežom, i većina sadržaja je objašnjena crtežima jer je cilj učenike osposobiti za čitanje tehničkih crteža.

Na početku svakog poglavlja su ključni pojmovi, koji upućuju na sadržaj poglavlja, te ciljevi, kako bi učenik znao što treba usvojiti, dok su za nastavnika istaknute naznake ciljeva nastavne cjeline. Nakon obrađenih sadržaja pojedinih poglavlja predložena su i pitanja za ponavljanje i provjeru usvojenog znanja. Uz udžbenik je predviđeno korištenje radne bilježnice koja s njim čini cjelinu te olakšava svladavanje gradiva.

ELEMENTI STROJEVA | Jerko Pandžić, Branko Pasanović

ELEMENTI STROJEVA – Jerko Pandžić, Branko Pasanović udžbenik s multimedijskim sadržajem za drugi razred tehničkih škola u području strojarstva i brodogradnje     Ovaj udžbenik je […]

14,00 

Nema na zalihi