DIGITALNI SKLOPOVI i UPRAVLJANJE – Stanko Paunović

udžbenik za predmet digitalni sklopovi i upravljanje i digitalna elektronika

 

Udžbenik je namijenjen poučavanju iz predmeta Digitalni sklopovi i upravljanje drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar-mehaničar i predmeta Digitalna Elektronika drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar, odnosno trećeg razreda nastavnog plana i programa: elektrotehničartehničar za elektronikutehničar za radiokomunikacijetehničar za telekomunikacijetehničar za procesnu tehnikutehničar za računalstvo i tehničar za mehatroniku.

Građa udžbenika podijeljena je u deset poglavlja. Poglavlja udžbenika sastoje se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad te pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je popis literature, kazalo, izvodi iz tvorničkih podataka elektroničkih komponenata potrebnih za izvođenje predviđenih laboratorijskih vježbi i provjeru znanja te opis pribora i instrumenata za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi.

Udžbeniku je priložen CD s rješenjima zadataka za ponavljanje i provjeru znanja te sheme sklopova za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi pomoću računalnih programa Electronics Workbench 4.1C i Multisim 7.

DIGITALNI SKLOPOVI i UPRAVLJANJE | Stanko Paunović

DIGITALNI SKLOPOVI i UPRAVLJANJE – Stanko Paunović udžbenik za predmet digitalni sklopovi i upravljanje i digitalna elektronika   Udžbenik je namijenjen poučavanju iz predmeta Digitalni sklopovi i […]

13,00 

Nema na zalihi